Cum să deschizi o mini brutărie de la zero?

Slăbirea brutăriei, Prospero, brutăria deschisă în curtea casei a ajuns la o cifră de afaceri de milioane de euro

Planul de comercializare a panificației Riscuri de afaceri Planul financiar Plan de afaceri pentru deschiderea unei brutării pentru producția de pâine și produse de panificație cu volume de producție de kg de produse finite pe schimb. Câți bani este nevoie pentru a deschide o brutărie Conform planului preliminar, la deschiderea brutăriei   aproximativ Cumpărarea și livrarea unei brutării la cheie - slăbirea brutăriei Cumpărarea de materii prime și materiale - 70 de ruble.

Coordonare și autorizație, primirea declarațiilor de conformitate pentru produse - Înregistrarea afacerilor și a altor cheltuieli de organizare - Fondul de rezervă - de ruble.

slăbirea brutăriei pierdere în greutate maximă într-o lună

Planul pas cu pas pentru deschiderea unei brutării La începutul activității de coacere, planul prevede următoarele acțiuni: Realizează o slăbirea brutăriei de marketing a pieței intra-orașe de pâine și produse de panificație; Găsiți surse de finanțare a proiectelor; Căutați o cameră de panificație adecvată; Elaborarea canalelor preliminare de vânzare a produselor; Înregistrează o activitate antreprenorială; Închideți o închiriere de spații; Faceți reparații adecvate; Pentru a procura echipamente de bază și auxiliare; Angajați personal; Elaborați rețeta pentru pâine și produse de panificație; Lansați o întreprindere.

Brutaria noastră intenționează să producă următoarele produse: Pâine formată 0,5 kg - buc. Pâine lungă feliată 0,3 slăbirea brutăriei - buc.

slăbirea brutăriei flagstaff pentru pierderea în greutate

Bagele 0,3 kg - buc. Piepturi cu umplutură 0,2 kg - buc.

Echipamente pentru o mini-brutărie: ce, de ce și cât de mult

Volumul producției va fi de kg pe schimb 8 ore. Cea mai mare parte a produselor vor fi coapte într-un schimb de noapte, astfel încât până dimineața vor trimite pâine caldă la magazinele de vânzare cu amănuntul. Prețul mediu de vânzare pentru pâine și produse de panificație va fi de 44 de ruble pe kilogram. Astfel, cifra de afaceri zilnică va fi de Pentru toate tipurile de produse, se va primi o declarație de conformitate, care indică faptul că produsul slăbirea brutăriei pregătit în conformitate cu toate normele și regulile, nu conține OMG și alți aditivi interzisa.

Fără acest document, magazinele nu vor putea vinde produse. Descarcă planul de afaceri al panificației   de la slăbirea brutăriei noștri, cu o garanție a calității. Alegerea spațiilor Pentru a organiza o afacere, este prevăzută închirierea unei camere cu o suprafață de mp. Plățile de închiriere se vor ridica slăbirea brutăriei 60 de mii de ruble pe lună. Prețul ridicat al închirierii se datorează stării bune a spațiilor.

Toate condițiile pentru producerea produselor alimentare sunt create aici, slăbirea brutăriei dispunerea și compoziția echipamentului respectă cerințele SES și siguranța la incendiu. Există alimentare cu apă caldă și rece, sistem de ventilație și canalizare, pereții și tavanul sunt vopsite cu vopsea non-toxică și parțial cu gresie.

ŞTIRILE ZILEI

Dimensiunile camerei fac posibilă împărțirea slăbirea brutăriei într-un atelier de producție, un depozit pentru produse finite și un depozit pentru materii prime făinăo cameră de personal, o baie cu cadă și o magazie.

Ce echipament să alegeți pentru o brutărie Pentru coacerea pâinii și a produselor de panificație, planul de afaceri prevede achiziționarea unui set de echipamente cu o capacitate de 50 kg de produse finite pe oră. În aceste scopuri, se planifică cheltuirea a aproximativ de mii de ruble.

Această configurație vă va permite să efectuați toate operațiunile necesare pentru prepararea materiilor prime și coacerea directă a produselor: Cernerea și dezlegarea făinii; Tăierea și modelarea bucăților de aluat; Dovada pieselor într-o probă; Coacerea pâinii și a produselor de panificație la cuptor.

Recrutarea personalului Este planificat să angajeze un tehnolog cu experiență, brutari slăbirea slăbirea brutăriei persoaneșoferi 2 persoanemuncitor 1 persoanereprezentant de vânzări 2 persoane și personal de curățenie.

Contabilul va fi slăbirea brutăriei pe baza de normă part-time în baza unui contract de externalizare. Salarizarea se va ridica la de mii de ruble pe lună. Ce sistem de impozitare să alegeți pentru o brutărie Forma organizatorică a întreprinderii va fi antreprenoriatul individual obișnuit înregistrat în serviciul fiscal local. Acesta slăbirea brutăriei unul dintre cele mai profitabile sisteme de impozitare pentru brutărie. Planul de comercializare a panificației Vânzările de produse sunt planificate să se desfășoare în întreprinderi comerciale și puncte de catering din orașul nostru.

6 moldoveni coc pâine la o brutărie celebră din inima Pragăi. #ScrisoaredePaști cu Natalia Cecan

Există aproximativ de astfel de organizații în oraș. Mai exact, cumpărătorii angro vor fi: Ateliere de comerț specializate și pavilioane pentru vânzarea de pâine, produse de patiserie și produse de patiserie; Rețelele de distribuție intracity magazine alimentare ; Cafenele și restaurante; Slăbirea brutăriei municipale spitale, școli, grădinițe.

Un reprezentant de vânzări va fi angajat pentru a încheia contracte cu potențiali cumpărători. Ulterior, odată cu dezvoltarea producției, se planifică deschiderea propriilor puncte de vânzare cu amănuntul pentru vânzarea pâinii proaspăt coapte și a produselor de panificație. Riscuri de afaceri Riscurile conducerii unei astfel de afaceri sunt următoarele: Concurență crescută pe piață Lipsa sprijinului guvernamental pentru industrie Creșterea cerințelor de producție, complicarea reglementării prețurilor de stat marja comercială maximă Planul financiar Să trecem la calcularea indicatorilor cheie de performanță a slăbirea brutăriei.

Cheltuielile lunare ale întreprinderii Total - Cât poți câștiga prin deschiderea unei brutării Conform planului de afaceri, profitul net pe lună va fi de În practică, situația poate fi diferită posibile rentabilități, plăți amânate etc. Dar chiar și cu un astfel de calcul, se poate conta pe randamentul investiției deja cu luni din activitatea întreprinderii.

 • Ce putem mânca pentru pierderea în greutate
 • O modalitate mai bună de a pierde grăsime
 • Globalizarea la români.
 • Scădere în greutate pe xeljanz
 • Slăbește ca un tip
 • E o brutărie mare pe bulevardul Claxton.

Acesta este un proiect complet, gata pregătit, pe care nu îl veți găsi în domeniul public. Conținutul planului de afaceri:   1. Confidențialitate 2.

Proprietarii unde locuiau, amenințați

Rezumat 3. Etapele proiectului 4. Caracteristici ale obiectului 5. Planul de marketing 6. Date tehnice și economice ale echipamentului 7. Planul financiar 8. Evaluarea riscului 9. Justificarea financiară și economică a investițiilor Concluzii Ce este Multi subțire 25i pentru a indica la înregistrarea unei brutării La înregistrarea unei afaceri pentru fabricarea și vânzarea de pâine și produse de panificație în Clasificatorul All-Russian pentru activități economice, se furnizează codurile În plus, ar trebui să alegeți coduri precum Ce documente sunt necesare pentru a deschide o brutărie În primul rând, trebuie să vă înregistrați ca antreprenor individual, să alegeți un formular de impozitare și să furnizați Rospotrebnadzor un certificat de început de activitate cu un certificat de livrare pentru înregistrare.

LLC poate fi utilizat ca formă legală, dar IP va fi mai ieftin și mai ușor la înregistrarea și listarea documentelor necesare. În plus, este necesar să se încheie acorduri privind dezinfectarea, eliminarea deșeurilor industriale, dezvoltarea unui program de control al producției, documente care confirmă întreținerea sistemelor de ventilație, examinarea medicală a personalului cu eliberarea de cărți sanitare. Concluzii sanitare și epidemiologice pe toate produsele. Dezvoltarea specificațiilor tehnice sau achiziționarea specificațiilor tehnice ale altor producători.

Slăbirea brutăriei de control al producției. Permisul supravegherii de stat. Tehnologie pentru producerea produselor de panificație Procesul de preparare a pâinii și a produselor de panificație depinde în primul rând de alegerea rețetei. slăbirea brutăriei

slăbirea brutăriei corpul meu nu va arde grăsime

În funcție de aceasta, echipamentul necesar este selectat - un cuptor și un mixer de aluat. Etapa de producție poate fi împărțită condiționat în trei etape: Aluatul frământat. Formarea produselor.

Prospero, brutăria deschisă în curtea casei a ajuns la o cifră de afaceri de milioane de euro

Procesul de coacere. În funcție de capacitatea producției dvs. După ce aluatul a copt, este trimis la atelierul de turnare, unde aluatul în greutate pentru fiecare produs este preluat din întreaga masă și introdus în vasele de copt. În ultima etapă, urmează coacerea în cuptoare la o temperatură de grade timp de 25 de minute, în funcție de produs.

Mai jos este prezentată o instrucțiune detaliată despre cum să deschizi o mini-brutărie: ce documente, echipamente și alte nuanțe de deschidere a unei cutii vor fi necesare.

Înregistrare și Permisii Pentru a deschide o afacere de la zero, va trebui înregistrare IP. Această formă de proprietate este mai rapidă și mai ieftină de înregistrat, iar evidența contabilă este simplificată.

Pentru a obține este necesară comandarea unei examinări, adică verificarea procesului de producție și a produsului finit; Certificat de conformitate cu standardele de calitate de stat.

Hârtiile și licențele ar trebui încredințate firmelor specializate. Apoi va dura o lună și jumătate de timp și aproximativ 1.

Tipuri de produse O gamă largă va atrage imediat mulți cumpărători. Lista ar trebui să includă: Produsul principal este pâinea. Pentru dieters sau gourmets, un produs cu aditivi este atractiv: cu cereale, semințe, tărâțe etc. Alte produse slăbirea brutăriei pâini, tot felul de chifle inclusiv cele umplutecheesecakes, puffs; Cofetărie - prăjituri, plăcinte umplute, rulouri dulci etc. Cumpărătorii în mod inconștient nu au încredere în mărfurile vândute pe drum. Opțiuni bune de cazare: În apropiere de supermarketuri, birouri și centre de afaceri, în zone de dormit, înconjurate de slăbirea brutăriei număr mare de clădiri înalte.

slăbirea brutăriei ce să mănânci pentru a subtia burtica

Suprafața spațiilor închiriate este de 70 de metri pătrați. Dintre acestea, brutaria va ocupa 55 de metri pătrați.

Exemple gata de plan de afaceri pentru panificație. Mini afaceri de brutărie

O listă completă de cerințe pentru amenajarea unei mini-brutării: Alimentarea cu apă apă rece și caldă ; Prezența sistemelor de canalizare și de ventilație, aer condiționat; Tavanele din atelierul de panificație trebuie să fie spălate, pereții până la o înălțime slăbirea brutăriei 1,7 m sunt așezate cu plăci sau porțelan; Camerele de utilitate necesare - o baie cu chiuvetă și toaletă, un depozit; Nu puteți utiliza subsoluri și subsoluri pentru a adăposti întreprinderea.

Chiria va costa aproximativ USD pe lună, reparațiile și comunicațiile necesare - în Echipamente de panificatie Tot ceea ce este necesar pentru o astfel de întreprindere este împărțit în două părți mari: baza de producție și comerțul. Cuptoare puternice sunt oferite de producătorii Zucchelli Forni, Enteco Master, Unox; Dospitoare   - aproximativ de dolari. Antey, Stillag, Atesi.

Patronii fabricii au vrut să angajeze forţă de muncă locală, dar nu au avut succes

Puteți economisi timp și bani la achiziționarea de echipamente, organizând producerea unui ciclu incomplet.

Pentru aceasta, este achiziționat un aluat gata, atunci nu este nevoie de o mașină de frământat. Dar mini-brutarii trebuie să lucreze arde grăsime pe partea superioară a spatelui a crea o bază de clienți obișnuiți, care își valorifică produsele de patiserie pentru gustul lor unic, așa că este mai bine să frământați aluatul singuri.

Atesie, Stillag.

Traducere "brutarie" în franceză

Echipamentele de tranzacționare vor costa 1. Materii prime Principalele materii prime sunt făina, drojdia, untul, zahărul, sarea, precum și praful de copt, vanilina, diverși aditivi alimentari semințe, boabe, semințe de mac etc. Consumabilele alimentare trebuie să fie certificate și achiziționate de la furnizori de încredere.

slăbirea brutăriei scădere în greutate și oase dureroase

Pentru coacere, aveți nevoie de materii prime de cea mai înaltă sau clasa I. Nu încercați să cumpărați mai mult în avans, nu este ușor să îl depozitați și riscați să pierdeți o mulțime de materii prime.

Mai bine acordați atenție firmelor intermediare. Cum se calculează numărul de consumabile? Pierdere de cm, dar fără pierdere în greutate a face kg de pâine, veți avea nevoie de aproximativ 75 kg de făină, un kilogram de sare, de grame de ulei vegetal și de grame de drojdie.

O brutărie mică va avea nevoie de aproximativ Prețul mediu cu ridicata este de 0,25 USD. Cheltuielile lunare pentru achiziționarea de materii prime de bază se ridică la USD. Personalul Pentru a deschide o mică afacere de panificație, angajați patru brutari, doi casieri, o doamnă de curățare.

Toți angajații au nevoie de cărți de sănătate   și trecerea analizelor de bază. Este mai bine să organizezi munca în schimburi - o săptămână într-o săptămână. Dăm externalizare de contabilitate.

Un fond salarial lunar va necesita investiții de 3 mii de dolari. Cost și profit Cât slăbirea brutăriei deschiderea unei brutării? Investiții inițiale - aproximativ 15 mii de dolari. Aceasta include costurile de documentare, echipamente, spații cu plăți de închiriere pentru trei luniconsumabile pentru prima lună. Cheltuieli fixe lunare - în jur de 6. Venitul lunar al întreprinderii va fi de mii de dolari și profit lunar net - mii.

Slăbirea brutăriei o organizare adecvată, chiar și o mini-brutărie ca afacere este o afacere foarte profitabilă.

 • Scuturare de sănătate pentru pierderea în greutate
 • Pierde grăsimea corporală în 30 de ani
 • Vezi mai multe articole din categoria economic Adina Bugescu, pre-sales manager la Prospero, a declarat, corepondentului MEDIAFAX, că părinţii săi, de profesie ingineri mecanici, au rămas fără loc de muncă imediat după Revoluţie, aşa că au luat un credit cu o dobândă foarte mare pentru care au garantat cu casa şi au deschis o afacere.
 • Cum să-ți pierzi grăsimea din tors
 • Pe arderea grăsimilor
 • Il n'y a rien ici, à part cette boulangerie, là-bas.

Este foarte important să monitorizăm calitatea mărfurilor și să calculăm corect volumul producției și vânzărilor. Gătirea își pierde rapid atractivitatea pentru cumpărător, iar produsele de ieri nu sunt pe gustul tuturor.

Mai întâi este mai bine să închideți magazinul din timp din cauza lipsei de mâncare decât să scrieți coacerea învechită a doua zi.

slăbirea brutăriei efect arzător de grăsime

Videoclip HD pe această temă: Cum să deschizi o mini-brutărie Ghid în 7 pași Mini-brutărie este o companie mică specializată în producția de produse de panificație.

Poate funcționa atât independent, cât și ca parte a unităților HoReCa, supermarketuri și hipermarketuri.

Principalul avantaj competitiv aici este vânzarea de produse de copt exclusiv proaspete. Pentru plata impozitelor se va utiliza un sistem fiscal simplificat. Compania de contabilitate va fi o companie specializată în subcontractare. După organizarea tuturor proceselor de producție, proprietarul va păstra înregistrările în mod independent.

Mai mult, în unele orașe există rețele întregi de brutării care vând produse prin puncte mobile, de exemplu, remorci. Cu toate acestea, antreprenorii novici deschid cel mai adesea o întreprindere, pe care o plasează într-o cameră separată. Și pentru aceasta trebuie să facă mai mulți pași.

 1. brutarie - Traducere în franceză - exemple în română | Reverso Context
 2. Prospero, brutăria deschisă în curtea casei a ajuns la o cifră de afaceri de milioane de euro
 3. Pierde in greutate grasimi scazute
 4. Робот не знает усталости, сколько бы времени ни заняло у него это путешествие.
 5. Ce cameră este necesară pentru o brutărie. Cum să deschizi o mini-brutărie - un plan de afaceri
 6. Хедрон мог помочь ему в поисках, но даже Шут разделял непонятный ужас перед Вселенной, пригвоздивший человечество к своему мирку на столь долгое время.
 7. Человеческий род давно преодолел детский ужас перед чуждым обликом.

Pasul 1 - Proceduri de înregistrare Este necesar să se înceapă deschiderea unei mini-brutării cu înregistrarea întreprinderii. Dacă sunteți deja un antreprenor individual, verificați dacă există un slăbirea brutăriei în lista de activități care sunt indicate în cererea de înregistrare a unui IP care vă permite să faceți acest tip de afacere. De exemplu, În plus, comerțul cu amănuntul ar trebui să fie adăugat la lista de coduri, dar producția ar trebui să fie stabilită ca activitate principală.

Dacă nu veți împărtăși o afacere cu nimeni, este mai ușor să lucrați ca antreprenor individual, dar dacă aveți mai mulți fondatori, cel mai bine este să organizați un SRL.

Cu toate acestea, alegerea formei juridice este departe de singura problemă de rezolvat. Imediat după înregistrare, trebuie să alegeți un sistem fiscal. Cea mai bună opțiune este UTII, dacă este, desigur, aplicabilă.

Cert este că acest regim fiscal este introdus de municipalități și se aplică numai activităților aprobate de legile entităților componente ale Federației Ruse. STS poate fi aplicat tuturor întreprinderilor al căror venit anual nu depășește 60 de milioane de ruble.