"To sustain our future, rich in colour"

Uzură subțire

Treuil forestier avec une boite à vitesse de 2cv citroen

Vopselele DualCure și SteelKote de la Baril se remarcă datorită durabilității, flexibilității, aderenței, ușurinței de aplicare, rezistenței la coroziune și rezistenței chimice și mecanice.

Toate acestea sunt rezultatul nivelului nostru ridicat de expertiză în domeniul vopselelor, combinat cu atenția acordată nevoilor și dorințelor clienților noștri.

Acoperiri cu film subţire

Vopsele cu uscare rapidă Pentru industria și ingineria mecanică, avem linii de vopsele cu acoperire durabilă, care îndeplinesc toate cerințele industriale pentru un finisaj de lungă durată. Această tehnologie face posibilă reducerea semnificativă a emisiilor COV. Baril oferă soluții ecologice responsabile pentru industria prelucrării metalelor. Vopselele protejează în mod optim mașinile și echipamentele împotriva deteriorării.

scădere în greutate 4can scădere în greutate xing

Poate fi economisit mult timp în procesul de producție, prin aplicarea vopselelor cu uscare rapidă și prin aplicarea umed pe umed, în maximum două straturi. Vopsele certificate NORSOK Poziția noastră de pionierat în domeniul vopselelor de acoperire a dus la obținerea unei serii de produse cu conținut ridicat de solide și fără solvenți, pentru protecția industriei onshore și offshore și a industriei de construcții și reparații navale.

  1. Mananca ce poate slabi
  2. Baril Corporate
  3. Cumpărați Tablă subţire / HB online
  4. Indică diensiunea memoriei interne a imprimantei.
  5. Tabelul meniului

Cu vopselele Roboton fără solvenți și pe bază de apă, podelele de beton, pereții, balcoanele, scările și podelele din lemn sunt protejate în mod durabil. Aceste vopsele sunt produse în întregime cu energie uzură subțire generată de noi.

chloe agnew pierde in greutate un mod ușor de a pierde în greutate în mod natural

Suntem extrem de mândri de experții noștri entuziaști și de echipele noastre. Datorită dăruirii și spiritului lor, inițiativele noastre inovatoare prind uzură subțire.

Manusi de protectie din fir subtire,rezistent la uzura si taiere

Acest an aniversar a fost un moment bun pentru a privi înapoi la anii minunați și interesanți de-a lungul cărora compania s-a transformat într-un jucător pe piața internațională. A fost cu siguranță un moment potrivit pentru a privi înainte, uzură subțire un viitor durabil, plin de dezvoltări inovatoare.

Un lucru este clar, Baril Coatings este o pierde in greutate Japonia unde accentul se pune pe o societate mai sustenabilă, în care oamenii ocupă o poziție centrală. Totul se datorează produsului nostru de bază: vopselele pe care le dezvoltăm și le producem. Dar noi facem asta pe baza unei misiuni.

pierderea de zahăr și de grăsime cacao nibs slabire

Vrem să ne ajutăm clienții să-și protejeze proprietățile în mod sustenabil, reducând, în același timp, amprenta globală de carbon.

Ambiția noastră este să obținem mai mult cu mai puțin: Am făcut acest lucru cu oamenii noștri în trecut și vom continua să facem asta și mai departe. Compania a devenit de atunci un adevărat dezvoltator de soluții inovatoare și sustenabile și este activă la nivel mondial, cu locații de producție în Olanda, SUA și Polonia.

Locațiile noastre.