Bianca Drăgușanu se distrează în Paris, iar Tristan Tate slăbește văzând cu ochii - sudstil.ro

Slăbește Paris. Prinde cele mai bune oferte înainte de epuizarea stocurilor.

Slăbește simplu și sănătos!

Vezi galeria foto În timp ce Bianca Drăgușanu se distrează în Paris și este răsfățată la maximum de Alex Bodi, fostul ei iubit Tristan Tate slăbește văzând cu ochii!

Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în… Spania!

pierdere în greutate ambien doza de cafeină pentru pierderea de grăsime

Însă în această escapadă vedeta nu a mers singură ci împreună cu Alex Bodi. Iar motivul este unul bine întemeiat!

Slabirea prin placebo. Cum putem pierde in greutate prin puterea gandului Autor: Stirileprotv Conform unei cercetari recente, daca oamenii cred ca mananca ceva nesanatos, metabolimul lucreaza mai intens, decat atunci cand considera ca mananca alimente sanatoase.

Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a luat-o pe Bianca Drăgușanu în Spania pentru a-i cunoaște părinții. Familia tânărului trăiește de mulți ani acolo și Alex a decis că este momentul potrivit pentru a o prezenta pe blondină celor mai importante persoane din viața lui. La interval de câteva zile, Alex Bodi a dus-o pe Bianca în Paris acolo unde a răsfățat-o la maximum!

arzător de grăsimi komplex vărsare de pierdere în greutate băutură

Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mică avere pe accesorii de lux, iar apoi au copilărit puţin în parcul de distracţii Disneyland.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fost însă singuri ci slăbește Paris cu fetița tânărului de care vedeta a avut grijă în permanență.

scădere în greutate în 6 luni slabire burger zinger

Tristan Tate slăbește văzând cu ochii În timp slăbește Paris Bianca Drăgușanu se distrează în Paris și este răsfățată la maximum de Alex Bodi, fostul ei iubit Tristan Tate slăbește văzând cu ochii! Sportivul  s-a fotografiat în baie şi le-a arătat potenţialelor sale iubite că a ajuns la kilograme şi că are un abdomen de fier.

încercând să slăbească ce să mănânci cele mai bune metode de ardere a grăsimilor

Totuși… dedesubturile arată altceva! Tristan Tate pare să fie deranjat de noua relație a Biancăi Drăgușanu.

scădere emoțională slăbire emoțională ce te poate face să slăbești