Aflați cum să Reveal mesaje cerneala invizibila

Slăbește hârtia

Conținutul

  Cele mai multe cerneala invizibila mesajele pot fi revelată prin încălzirea de hârtie pe care sunt scrise. Cerneala slăbește fibrele hârtieiastfel încât mesajul decolorează arsuriînainte de restul lucrării.

  Se adauga sarea si untul topit si se amesteca usor. Se adauga apoi treptat faina.

  slăbește hârtia

  Se amesteca cu o lingura de lemn sau un carlig de aluat atasat slăbește hârtia mixer pana cand aluatul este gros. Adaugati faina pana cand aluatul nu mai este lipicios in functie de faina poate intra mai multa sau mai putina decat este mentionat in ingrediente.

  slăbește hârtia

  Puneti aluatul pe suprafata de lucru tapetata cu faina si incepeti sa framantati aproximativ pentru 3 minute. Acoperiti cu un prosop de bucatarie si lasati la crescut minute.

  Castanele sunt foarte usor de gatit.

  Intre timp pregatiti solutia de oparit. Puneti apa la fiert cu bicarbonatul de sodiu si preincalziti cuptorul la grade. Pregatiti de asemenea o tava tapetata cu hartie de copt.

  slăbește hârtia

  Taiati cu un cutit bucati din aluat si rulati-le intr-un rulou lung de aproximtiv cm. Luati capetele si trageti-le impreuna, astfel incat ruloul de aluat sa formeze un cerc.

  slăbește hârtia

  Rotiti capetele, le aduceti spre voi si le apasati in forma de covrig cum arata in poza Puneti cate covrigi in apa care clocoteste cu bicarbonatul de sodiu si lasati la oparit pentru secunde nu lasati mai mult, altfel vor avea gust de metal. Scoateti covrigii din apa oparita cu o spumiera, lasati greutate sănătoasă pierde săptămânal se scurga bine de apa slăbește hârtia puneti-i in tava pe hartia de copt.

  Presarati apoi cu sare grunjoasa si repetati pana terminati covrigii. Se pot pastra in containere etans sau in pungi de hartie pana la maxim 4 zile isi pierd totusi un pic din elasticitate.

  Snap Autoarea într-o poză în care-ți arată că are deja corpul de plajă. În ăștia 37 de ani de slăbește hârtia n-am avut niciodată probleme cu cântarul, ba chiar n-am fost deloc pusă în situația alarmantă de a forța pragul de 60 de kile. Nu sunt vreun fenomen și nu sunt nici singura, dar nu despre asta e vorba. Ce vreau eu să spun e că, dacă toată viața am reușit să mă mențin pe la de kilograme la o înălțime de 1,70 m, ceva am făcut bine. Nu e însă vorba de vreo descoperire epocală sau de o dietă din aia hipsterească cu semințe de in și alte căcaturi fără gust, stilul meu de viață e cât se poate de neaoș și nimeni nu rabdă nici de foame.

  Acest preparat se serveste doar la ziua de Carbo - pranz. Sa aveti pofta!