Cainii pot detecta scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici

Slăbește aylesbury

Cainii pot detecta scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici Cainii pot detecta scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici Publicat la data de: 23 Iunie Actualizat la data de: 13 Iulie Stire medicala 23 Iunie Cainii pot deveni salvatorii persoanelor cu diabetfiind capabili sa detecteze scaderea nivelului de zahar din sange i sa ii anunte stapanii, informeaza Reuters.

slăbește aylesbury când ar trebui să mănânc pentru a pierde grăsime

In Marea Britanie, cainele - cel mai bun slăbește aylesbury al omului - care a dovedit deja ca este capabil sa detecteze tumorile canceroase, drogurile ilegale sau substantele explozive, poate fi antrenat intr-un centru special pentru a-i ajuta stapanul diabetic. Rolul cainilor in domeniul ingrijirii pacientilor cu diabet urmeaza recentelor descoperiri potrivit carora nasul hiper-sensibil al unui caine poate detecta micile schimbari care au loc atunci cand o persoana este pe cale de a suferi un atac hipoglicemic.

SLĂBEȘTE LA BURTĂ cu ACEASTA BĂUTURĂ MINUNE

La centrul de cercetare Cancer and Bio-Detection Dogs din Slăbește aylesbury, sudul Angliei, antrenorii de caini pun in practica aceasta descoperire, lucrand cu animalele pentru a le ascuti simturile innascute.

Centrul are in prezent 17 caini de salvare, in diferite stagii de pregatire, care vor fi incerdintati unor stapani diabetici, majoritatea dintre ei copii.

slăbește aylesbury tabara de slabire abu dhabi

Centrul a fost lansat in urma cu cinci ani de chirurgul ortoped John Hunt care a vrut sa cerceteze daca sunt adevarate povetile conform carora unele persoane au fost averizate in mod repetat de caini asupra unor probleme cu diferite parti ale corpului care au fost descoperite mai tarziu ca fiind afectate de cancer. Cainii au fost introdui in domeniul ingrijirii diabetului dupa ce un bolnav, Paul Jackson, slăbește aylesbury povestit echipei de la centru despre cainele sau Tinker care il avertizeaza atunci cand nivelul de zahar din sange ii scade prea mult i este in pericol de a leina.

slăbește aylesbury tigru balsam ars grasimi

Tinker a fost antrenat apoi la centrul Aylesbury i este un caine calificat "Diabet Hypo-Alert". In prezent, centrul continua munca de perfectionare a abilitatilor innascute ale cainilor pentru a detecta semne de cancer.

slăbește aylesbury slăbit hopkinton ma

Dei Claire Guest este de parere ca ar fi bine sa existe in cabinetul fiecarui medic cate un caine pentru a "mirosi" bolile, recunoate ca in final acest lucru nu este practic i spera, in schimb, ca cercetarea sa va duce la inventarea unui nas electronic care va "mima" nasul unui caine.