FANTASTIC: Ai putea să nu mai fii gras NICIODATĂ | sudstil.ro

Slabire nnmt, Vizând o genă de acumulare de grăsime - natură

Conținutul

  Home » D:News » Comutatorul care accelerează arderea grăsimilor şi previne îngrăşarea şi diabetul, descoperirea care va combate obezitatea Comutatorul care accelerează arderea grăsimilor şi previne îngrăşarea şi diabetul, descoperirea care va combate obezitatea Autor: Marius Comper Astfel, într-un test realizat pe şoareci, ei au identificat o nouă proteină care controlează metabolismul şi au folosit-o pentru a reduce considerabil riscul de apariţie a obezităţii şi a diabetului.

  slabire nnmt

  Un fost senator a confirmat că Guvernul Statelor Unite ale Slabire nnmt a mușamalizat ani de zile… Studiul cercetătorilor de la Beth Israel Deaconess Medical Center din Boston a fost publicat în numărul din 10 aprilie al revistei Nature.

  Prin reducerea cantităţilor de proteină nicotinamidă N-metiltransferază NNMT din grăsimi şi din ficat dezvoltarea diabetului şi a obezităţii slabire nnmt redusă considerabil.

  slabire nnmt

  O parte din acest control natural al greutăţii se datorează metabolismului celular — rata înăscută a organismului de a arde energie. Savanţii americani au folosit, de asemenea, o altă tehnică, utilizată deja cu succes în tratarea altor boli umane şi, din acest motiv, consideră că noua lor metodă va putea fi folosită în curând pe piaţă.

  Tehnologia ASO a fost deja aprobată de Food and Drug Administration FDA în tratamentul contra cauzelor genetice ce generează cantităţi mari de colesterol şi hiperlipidimie, ca şi în tratamentul contra infecţiilor oculare virale.

  slabire nnmt