Sinuciderea lui ciprian erina - Stiri cu si despre 'sinuciderea lui ciprian erina'

Slabire erina. Account Options

Conținutul

  Variante de produs Slabire erina Power Liquid - spectru de aminoacizi cu 12,4 g de proteine pe doză Amino Power Liquid este un complex de aminoacizi sub formă lichidă, care conține până la 21 de aminoacizi.

  slabire erina

  Aceștia sunt necesari organismului pentru a produce proteine, care sunt elementele de bază ale mușchilor. Prin urmare, aminoacizii nu trebuie să lipsească din dieta sportivilor sau a persoanelor active. Amino Power Liquid are o formă slabire erina practică pe bază de proteine hidrolizate PeptoPro®, care sunt îmbogățite suplimentar cu aminoacizii L-ornitina și L-arginina.

  slabire erina

  Cu o singură doză veți primi până la 12,4 g de proteine, care nu conțin zahăr. Amino Power Liquid și beneficiile sale conține BCAA, aminoacizi esențiali și neesențiali conține un spectru de 21 de aminoacizi pe bază de proteine hidrolizate PeptoPro® o doză conține 12,4 g de proteine fără zahăr o formă lichidă practică Ingrediente apă, hidrolizat de gelatină bovină, cazeină scădere în greutate allahabad, clorhidrat de L-arginina, clorhidrat de L-ornitina, acid citric regulator de aciditateemulsie tropicală ulei de floarea-soarelui, aromă, coloranți Slabire erina, Eeîndulcitori acesulfam K și sucraloză, conservanți acid sorbic și benzoat de sodiu, emulgatori mono- și digliceride ale acizilor grași.

  Produsul conține lactoză.

  slabire erina

  Mod de administrare Doza de bază este de 40 ml de ori pe zi. Cel mai bine între mese sau înainte de culcare.

  slabire erina

  Raportul de diluare este de 40 ml până la ml de apă. Măsurați doza recomandată cu paharul de măsurare inclus și amestecați cu apă. Se agită înainte de utilizare.

  slabire erina

  Tabelul valorilor nutriționale.