Noi imagini dezolante în Beirut după a doua explozie care zguduie orașul în ultimele două luni

Slabire beirut

Filmarea a fost făcută de psihologul maghiar Agoston Nemeth, slabire beirut vârstă de 42 de ani, de pe terasa apartamentului său de la etajul 13 al unei clădiri aflate la slabire beirut de metri de locul în care a avut loc deflagrația.

presă bancă de slăbit

În imagini se văd cantități tot mai mari de fum care ies de la depozitul cu nitrat de amoniu. După aproximativ 50 de secunde are loc explozia, moment în care se formează o ciupercă de fum, iar unda de șoc se apropie rapid de clădirea în care se afla bărbatul, măturând totul în calea sa.

slăbit ubuntu

Apartamentul în care bărbatul maghiar locuia alături de logodnica sa de mai bine de un an a fost distrus, iar cei doi au fost nevoiți să își găsească o altă locuință. Citește și Haosul continuă pe străzile din Beirut chiar și după demisia Guvernului.

cum poate cafeaua să te facă să slăbești

Am văzut masa de pe terasă - avea o bugată de geam înfiptă în ea. Când a ajuns logodnica mea, a văzut că ușa de metal a liftului era căzută.

slăbește om obez

Eu am văzut sânge pe pereți și pe scări, iar peste tot erau oameni răniți. Se simțea miros de sânge.

cel mai bun mod de a pierde grăsimea oblică

Bărbatul spune că se simte norocos că a scăpat doar cu câteva vânătăi, în condițiile în care se afla destul de aproape de locul deflagrației. Deflagraţiile puternice care s-au produs în portul din Beirut au creat un crater cu o adâncime de 43 de metri, potrivit autorităților libaneze. Bilanțul tragediei a ajuns la de morți și peste 6.

Lebanon: Video Footage Shows Moment of Beirut Explosion