Ardere științifică

În cartea sa din Ablaze! Arnold a scris că au existat aproximativ de rapoarte citate despre arderea umană spontană la nivel mondial pe o perioadă de aproximativ de ani. Caracteristici Subiectul a fost acoperit în British Medical Journal în Investigatie stiintifica Un amplu proiect de cercetare de doi ani, care a implicat treizeci de cazuri istorice de presupus SHC, a fost realizat în de cercetătorul științific Joe Nickell și de analistul criminalist John F.

Raportul lor lung, format din două părți, a fost publicat în jurnalul Asociației Internaționale a Investigatorilor Arsonprecum și ca parte a unei cărți.

Nickell a scris frecvent pe această temă, a apărut la documentare de televiziune, a efectuat cercetări suplimentare și a susținut prelegeri la Academia de Științe a Focului din New York din Montour Falls, New Yorkca instructor invitat.

Investigația lui Nickell și Fischer, care a analizat cazuri din secolele 18, 19 și 20, a arătat că corpurile arse erau aproape de surse plauzibile pentru aprindere: lumânări, lămpi, șeminee și așa ardere științifică departe.

ardere științifică cum să slăbești 45 de kilograme

Anchetele au constatat, de asemenea, că a existat o corelație între presupuse decese prin SHC și intoxicația victimei sau alte forme de incapacitatecare ar fi putut să le determine să fie neglijente și incapabile să răspundă în mod corespunzător la un accident.

Ardere științifică cazul în care distrugerea corpului nu a fost ardere științifică de extinsă, o sursă principală de combustibil combustibil ar fi putut fi în mod plauzibil îmbrăcămintea victimei sau un înveliș, cum ar fi o pătură sau o mantă. Cu toate acestea, acolo unde distrugerea a fost extinsă, au fost implicate surse suplimentare de combustibil, cum ar fi umplerea scaunelor, învelișurile de podea, pardoseala în sine și altele asemenea.

Nicotine without burning tobacco

Potrivit anchetei lui Nickell și Fischer, obiectele din apropiere au rămas deseori nedeteriorate, deoarece focul tinde să ardă în sus, dar arde lateral cu o anumită dificultate. Incendiile în cauză sunt relativ mici, obținând o distrugere considerabilă prin efectul fitilului, iar obiectele relativ din apropiere s-ar putea să nu fie suficient de apropiate pentru a lua foc singuri la fel cum se poate aborda îndeaproape un foc de tabără modest, fără a arde. Neurologul Steven Novella a spus că scepticismul cu privire la arderea spontană a omului sângerează acum pentru a deveni scepticism popular cu privire la arderea spontană.

Un studiu realizat în de Angi M. Christensen de la Universitatea din Tennessee a incinerat atât probe sănătoase cât și osteoporotice de os uman și a comparat schimbările de culoare și fragmentarea rezultate. Același studiu a constatat că atunci când țesutul uman este ars, flacăra rezultată produce ardere științifică cantitate mică de căldură, indicând faptul că este puțin probabil ca focul să se răspândească din țesutul ars.

Explicații sugerate Unele ipoteze încearcă să explice modul în ardere științifică SHC ar putea apărea fără o sursă de flacără externă, în timp ce alte ipoteze sugerează că incidentele care ar putea apărea ca o combustie spontană au de fapt o sursă externă de aprindere - și că probabilitatea unei arderi umane spontane fără o sursă de aprindere externă este destul de scăzut.

Explicații naturale Aproape toate cazurile postulate de SHC implică persoane cu mobilitate redusă din cauza vârstei înaintate sau a obezitățiiîmpreună cu o stare de sănătate precară. Victimele prezintă o mare probabilitate de a fi murit în somn sau de a nu fi putut să se miște după ce au luat foc.

Țigările sunt adesea văzute ca sursa de incendiu, deoarece eliminarea necorespunzătoare a materialelor ardere științifică fumat cauzează unul din patru decese de incendiu în Statele Unite. Cauze naturale, cum ar fi atacurile de cord, pot duce la moartea victimei, apoi la scăparea țigării, care după o perioadă de mocnire poate aprinde hainele victimei.

Această combustie poate continua atât timp cât combustibilul este disponibil. Această ipoteză a fost testată cu succes cu țesut de porc și este în concordanță cu dovezile recuperate din cazurile de combustie umană. Corpul uman are de obicei suficientă energie stocată în grăsimi și în alte depozite chimice pentru a arde complet corpul; chiar și persoanele slabe au câteva kilograme de grăsime în țesuturi.

Traducere "combustion" în română

Această grăsime, odată încălzită de îmbrăcămintea aprinsă, se blochează în haine la fel ca ceara de lumânare care inițial era din grăsime animală este trasă într-un fitil aprins, oferind combustibilul necesar pentru a menține fitilul aprins. Proteina din corp arde, de asemenea, dar furnizează mai puțină energie decât grăsimile, apa din corp fiind principalul impediment pentru combustie. Cu toate acestea, arderea lentă, care durează ore, dă apei timp de evaporare lentă.

  1. Realizat singur sau in colectiv partea de analiza, programare, implementare pentru urmatoarele contracte industriale: Bilantul contabil al I.
  2. Banc de presă pentru pierderea de grăsime

Într-o zonă închisă, cum ar fi o casă, această umiditate se va recondensa în apropiere, posibil pe ferestre. Picioarele nu ard de obicei, deoarece de multe ori au cele mai puține grăsimi; mâinile au, de asemenea, puțină grăsime, dar pot arde dacă se odihnesc ardere științifică abdomen, ceea ce oferă toate grăsimile necesare pentru ardere.

Opărirea poate provoca răni asemănătoare arsurilor, uneori ducând la moarte, fără ardere științifică da foc hainelor. Deși nu se aplică în cazurile în care corpul este carbonizat și ars, acest lucru a fost sugerat ca o cauză în cel puțin un eveniment revendicat de tip SHC.

Brian J. Ford a sugerat că cetozaposibil cauzată de alcoolism sau de o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, produce acetonăcare este foarte inflamabilă și, prin urmare, ar putea duce la arderea aparent spontană.

SHC poate fi confundat cu autoimolarea ca formă de sinucidere. Uneori există explicații rezonabile pentru decese, dar susținătorii ignoră autopsiile oficiale și dovezile contradictorii, în favoarea relatărilor anecdotice și a mărturiilor personale.

În MCAS, mastocitele eliberează spontan ardere științifică de molecule inflamatorii cunoscute sub numele de mediatori, inclusiv substanța noradrenalină norepinefrină. Afrin scrie că eliberarea de cantități mari de norepinefrină, sau poate o altă substanță derivată din mastocite, ar putea activa o proteină de reglementare numită UCP-1 în cantități mai mari decât cele normale.

UCP-1 determină eliberarea oxidării adipoase sub formă de căldură. Țesutul adipos este un depozit cunoscut de mastocite.

ardere științifică fluctuații ale scării pierderilor în greutate

Odată ce țesutul adipos a fost aprins, teoretic s-ar arde, inclusiv măduva osoasă. Chimistul britanic, Dr. John Emsley, sugerează că cazurile de combustie spontană umană ar putea fi rezultatul unei supraproducții a unui lichid piroforic, difosfan, în intestin. El postulează că auto-arderea difosfanului ar avea ca rezultat și aprinderea gazelor de hidrogen și metan din intestin, ceea ce ar explica cazurile în care s-au văzut că flăcările albastre provin din abdomen.

ardere științifică cum să-ți pierzi toată grăsimea din corp

Metanul arde cu o flacără albastră pal. Teorii alternative Larry E. Arnold în cartea sa studiu de pierdere în greutate oxandrolonă Ablaze! Arnold a scris, de asemenea, că inflamabilitatea unui corp uman ar putea fi crescută de anumite circumstanțe, cum ar fi creșterea alcoolului în sânge.

El a mai propus că stresul extrem ar putea fi declanșatorul care declanșează multe arderi.

Cercetătorul Joe Nickell a criticat ipotezele lui Arnold ca fiind ardere științifică pe dovezi și argumente selective din ignoranță. John Abrahamson a sugerat că fulgerul cu bile ar putea explica combustia spontană a omului. Exemple notabile La 2 iulieMary Reesero femeie în vârstă de 67 de ani, a fost găsită arsă până la moarte în casa ei, după ce proprietarul ei și-a dat seama că clanța ușii casei era neobișnuit de caldă.

Proprietarul a notificat poliția și, la intrarea în casă, a găsit rămășițele lui Reeser complet arse în cenușă, rămânând doar un picior. Scaunul în care stătea a fost, de asemenea, distrus. În timpul ardere științifică, detectivii au descoperit că temperatura lui Reeser era de aproximativ 1.

Reeser a luat somnifere ardere științifică a fost și fumător. O teorie obișnuită a fost că ea a fumat o țigară după ce a luat pastile de dormit, iar apoi a adormit în timp ce încă ținea țigara în flăcări, ceea ce i-ar fi putut aprinde rochia, ardere științifică în cele din urmă la moartea ei.

Related Articles

Margaret Hogan, o văduvă de 89 de ani, care locuia singură într-o casă de pe strada Prussia, DublinIrlandaa fost găsită arsă până la distrugerea completă la 28 martie Flori de plastic pe o masă din centrul camerei fusese redus la lichid și un televizor cu ecran topit stătea la 12 picioare de fotoliu în care erau găsite rămășițele cenușii; altfel, împrejurimile erau aproape neatinse.

Cele două picioare și ambele picioare de sub genunchi nu erau afectate. Un mic foc de ardere științifică ardea în grătar când un vecin a părăsit casa din ziua precedentă; cu toate acestea, nu a putut fi găsită nicio legătură între acest incendiu și cel în ardere științifică a murit doamna Hogan.

Henry Thomas, un bărbat în vârstă de 73 de ani, a fost găsit ars de moarte în camera de zi a casei sale consiliare din moșia Rassau din Ebbw ValeSouth Walesîn Întregul său corp a fost incinerat, lăsându-i doar craniul și o porțiunea fiecărui picior sub genunchi. Picioarele și picioarele erau încă îmbrăcate ardere științifică șosete și pantaloni. Jumătate din scaunul în care stătuse el a fost, de asemenea, distrus.

Polițiștii criminaliști au decis că incinerarea lui Thomas se datorează efectului fitilului. Descrierea fenomenului de către Melville este extrem de teribilă. În romanul Bleak House de Charles Dickenspersonajul domnului Krook moare de combustie spontană la sfârșitul părții X. În mockumentary-ul din This Is Spın̈al Tapdespre trupa fictivă de metal greu Spinal Tapse spune că doi dintre foști bateriști ai trupei au murit în incidente separate de combustie spontană pe scenă.

La începutul jocului video Parasite Eve dinun întreg public din Carnegie Hall arde spontan cu excepția lui Aya Brea, protagonista jocului în timpul unei prezentări de operă, în timp ce actrița principală Melissa Pierce începe să cânte.

În cel de-al optulea episod al celui de-al doilea sezon al seriei de televiziune procedurale de poliție americană de acțiune Navy CISeste investigat un caz în care victima la prima vedere pare să fi fost ucisă prin ardere umană spontană.

În episodul 2 al celui de-al doilea sezon al seriei TV Picket Fencesse arată că primarul orașului a fost ucis de o combustie spontană.

Inamicii personajului Forței de Foc sunt oamenii care au acest fenomen. Când i-a adus-o agentului său literar, lenea sfârșitului său o enervează la arderea spontană în fața Toastului. Emisiunea de comedie de desene animate Ardere științifică Park a consacrat un întreg episod combustiei spontane umane Vezi si.